субота, 01 серпня 2009 17:53

Прем"єр-ліга Росії. "Спартак", ЦСКА та "Рубін" здобули перемоги

Прем"єр-ліга Росії. "Спартак", ЦСКА та "Рубін" здобули перемоги

1 серпня московський "Спартак" в рамках 16-го туру чемпіонату Росії з футболу обіграв на своєму полі краснодарську "Кубань". Матч на стадіоні "Лужники", що транслювався Першим каналом, завершився з рахунком 4:0.

Рахунок в матчі був відкритий на 21-ій хвилині. Після подачі Алекса з штрафного м"яч у власні ворота переправив півзахисник краснодарців Артур Тлісов. У другому таймі дублем, на 53-ій і 60-ій хвилинах, відзначився бразильський форвард "Спартака" Веллітон. Остаточний рахунок на 88-ій хвилині встановив Володимир Бистров.

Після цього матчу "Спартак" з 30 очками перемістився на друге місце в турнірній таблиці чемпіонату Росії з футболу, а Веллітон продовжив лідерство в списку бомбардирів, довівши рахунок своїм голам в сезоні до 10.

Раніше в рамках туру в п"ятницю "Рубін" з рахунком 2:0 обіграв "Спартак" з Нальчика, а в суботу ЦСКА на виїзді переміг "Томь" 3:2. Пізніше в суботу у Грозному відбудеться матч між "Тереком" і ФК "Москва".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Прем"єр-ліга Росії. "Спартак", ЦСКА та "Рубін" здобули перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі