Ексклюзиви
неділя, 26 липня 2009 17:34

Пенальті допомогло "Спартаку" перемогти ЦСКА (ВІДЕО)

Пенальті допомогло "Спартаку" перемогти ЦСКА (ВІДЕО)

"Спартак" обіграв ЦСКА в центральному матчі 15 туру чемпіонату Росії з футболу з рахунком 1:2. У першому таймі команди обмінялися забитими голами, а в другому Алекс з пенальті вивів "Спартак" вперед. Після московського дербі у "Спартака" стало 27 очок, а у ЦСКА залишилося 24.

Формальним господарем поля в цій зустрічі був ЦСКА, хоча обидві команди проводять свої домашні матчі в "Лужниках". Саме ЦСКА і відкрив рахунок: після невдалих дій Сергія Паршивлюка Дейвідас Шемберас дальнім ударом в нижній кут забив гол.

"Спартак" обіграв ЦСКА вдруге поспіль

"Спартак" відігрався через 11 хвилин. Алекс пробив у штангу з штрафного, м"яч потрапив в спину Акінфєєву і після цього у ворота. У першому таймі "Спартак" мав ще декілька моментів для взяття воріт, причому кілька разів нападаючі "Спартака" потрапляли в штанги.

Після перерви "Спартак" як і раніше більше атакував, а ЦСКА грав на контратаках. Центральним епізодом тайму став фол Ігнашевіча на Ковальчуку у власній штрафній і подальший пенальті, який на 64 хвилині матчу реалізував Алекс.

Вже через три хвилини після цього за другу жовту картку з поля був видалений Ковальчук. Не дивлячись на це, "Спартак" продовжував контролювати хід гри. Декілька непоганих моментів мав молодий нападаючий Павло Яковлєв, який вийшов на заміну. Проте, рахунок до кінця матчу не змінився. Вже в доданий час за фол останньої надії був вилучений Вагнер Лав, який порушив правила на Веллітоні.

"Спартак" обіграв ЦСКА вдруге поспіль - минулого року перший матч між командами закінчився з рахунком 5:1 на користь ЦСКА, а другий - 1:0 на користь "Спартака". До цього "Спартак" не міг обіграти ЦСКА впродовж восьми років.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Пенальті допомогло "Спартаку" перемогти ЦСКА (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути