неділя, 06 лютого 2022 15:28

Повернення Малиновського не допомогло. "Аталанта" програла аутсайдеру

Повернення Малиновського не допомогло. "Аталанта" програла аутсайдеру
Руслан Малиновський. Фото: ФК "Аталанта"

Руслан Малиновський вдруге нинішнього року та вперше за майже місяць зіграв за "Аталанту". В неділю, 6 лютого, команда українця в межах 24-го туру Серії A приймала одного з аутсайдерів - "Кальярі".

На 11-й хв. Малиновський вивів на ворота Маттео Пессіну, проте той влучив у поперечину. Хоча варто уточнити, що гол не був би зарахований, бо гравець перебував в офсайді.

На 29-й хв. уже сам Руслан пробивав з кута штрафного майданчика. Воротар у стрибку відбив м'яч у бік, здійснивши сейв.

Наприкінці тайму Маліновський заробив небезпечний штрафний удар. Однак Тен Копмайнерс пробив у стінку з гравців "Кальярі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фото дня. Малиновський кардинально змінив імідж

Старт другої половини вийшов для "Аталанти" надзвичайно провальним. Спочатку господарі пропустити гол, а потім ще й залишилися в меншості після фолу останньої надії голкіпера Хуана Муссо.

"Аталанта" змушена була йти вперед і навіть зрівняла рахунок, коли м'яч у сітку добив Хосе Луїс Паломіно. Але Гастон Перейро оформив дубль і знову вивів "Кальярі" вперед.

Маліновський відіграв весь матч, та допомогти своїй команді уникнути поразки не зміг. Рахунок на табло - 1:2.

В турнірній таблиці "Аталанта" має 43 очки і займає четверте місце. Відставання від третьої сходинки складає шість балів.

Малиновський виступає за бергамський клуб з літа 2019 року. Останні матчі команди пропустив через відсутність третього щеплення від коронавірусу.

Зараз ви читаєте новину «Повернення Малиновського не допомогло. "Аталанта" програла аутсайдеру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі