вівторок, 16 жовтня 2012 10:55

Постачання мотоциклістом допінгу Армстронг оцінив в $ 20 тисяч + годинник Rolex

Постачання мотоциклістом допінгу Армстронг оцінив в $ 20 тисяч + годинник Rolex
Армстронг щедро благодарил за доставку Допинг. Фото: znamus.ru

Багаторазовий переможець велобагатоденки "Тур де Франс" Ленс Армстронг, позбавлений своїх титулів за вживання допінгу, платив мотоциклісту, який привозив йому заборонений еритропоетин під час "Тур де Франс" - 1999. Про це в радіопередачі BBC розповів колишній партнер Армстронга по команді Тайлер Хемілтон, повідомляє Reuters.

За словами Хемілтона, мотоцикліст протягом трьох тижнів супроводжував велогонщиків і завжди знаходився недалеко від готелю, де вони жили. Армстронг заплатив мотоциклісту за послуги від 15 до 20 тисяч доларів, а після перемоги американця в багатоденці всі члени команди скинулися і купили мотоциклісту в подарунок годинник Rolex.

"Ми знали, що інші люди будуть ризикувати, так що ми теж збиралися ризикнути", - сказав Хемілтон. За словами велогонщика, використані шприци він і його партнери по команді складали в банки з-під напоїв.

Хемілтон став одним з ключових свідків, які дали свідчення антидопінгового агентства США (USADA), яке минулого тижня оприлюднило схему вживання Армстронгом допінгу. Раніше 41-річний велогонщик, про позитивні допінг-проби якого ніколи не оголошували, був позбавлений своїх титулів.

Зараз ви читаєте новину «Постачання мотоциклістом допінгу Армстронг оцінив в $ 20 тисяч + годинник Rolex». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі