неділя, 10 липня 2016 11:57

Португалія створить історію у фіналі Євро - Сантуш

Португалія створить історію у фіналі Євро - Сантуш
Фернанду Сантуш

Головний тренер збірної Португалії Фернанду Сантуш дав прес-конференцію напередодні фіналу чемпіонату Європи 2016 проти Франції.

"Це перший фінал між збірними Португалії та Франції. Упевнений, Португалія створить історію у завтрашньому матчі", - цитує Сантуша офіційний сайт УЄФА.

"Команда з самого початку була впевнена у собі. Я хочу, щоб французи і далі говорили, мовляв, Португалія виграє незаслужено, і щоб ми відвезли трофей додому.

Наша команда - сплав молодості та досвіду. Юні футболісти дають нам більше нахабства на полі. Досвідчені гравці вже звикли перемагати. Всі разом ми робимо одну справу. І доведемо його до кінця, якщо продовжимо у тому ж дусі.

Франція показала свій клас проти Німеччини (2:0). Вони з повагою поставилися до суперника і перемогли, граючи у свій футбол. Навряд чи на матч з нами у французів буде такий же план. Вважаю, вони почнуть агресивно і постараються притиснути нас до воріт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У нас не було часу, щоб попрацювати над тактикою - Дешам

Це матч між двома великими командами. Ми повністю сконцентровані на тому, що робимо. Наша стратегія - знайти шлях до перемоги".

Нагадаємо, в 1/2 фіналу збірна Португалії обіграла Уельс (2:0). Голи на свій рахунок записали Кріштіану Роналду і Нані. До цього підопічні Сантуша вибили з турніру Хорватію (1:0) і Польщу (1:1, 5:3 по пен.).

Фінал Євро-2016 Португалія - Франція відбудеться у Парижі завтра, 10 липня.

Зараз ви читаєте новину «Португалія створить історію у фіналі Євро - Сантуш». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі