четвер, 05 жовтня 2017 16:23

Поліція відкрила кримінальну справу щодо підробки документів Григорієм Суркісом - ЗМІ

Поліція відкрила кримінальну справу щодо підробки документів Григорієм Суркісом - ЗМІ
Законність попадання Григорія Суркіса до УЄФА викликає сумнів. Фото: sport.ua

Поліція розпочала розслідування факту можливої ​​фальсифікації документів Федерації футболу України для обрання Григорія Суркіса до виконкому УЄФА.

Про це повідомляє повідомляє pravda.com.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс, можливо, підробив документи, щоб обиратися до УЄФА

4 жовтня в Печерському відділенні поліції Києва відкрили кримінальне провадження за скаргою голови Федерації футболу Маріуполя Василя Журавльова.

Останній хотів ініціювати відкликання Григорія Суркіса з УЄФА, якщо той не вибачиться за зрив матчу 7-го туру УПЛ "Маріуполь" - "Динамо".

Також глава Федерації футболу Маріуполя висловив сумнів у законності потрапляння Григорія Суркіса в УЄФА. Він заявив, що не виявлено жодного документа, за яким була висунута його кандидатура від України.

Григорій Суркіс був переобраний віце-президентом УЄФА в квітні 2017 року строком на два роки. На цьому ж конгресі УЄФА було прийнято рішення, що до Виконкому організації можуть бути обрані лише активні члени національних асоціацій (президент, віце-президент, генеральний секретар). Григорій Суркіс поки лише є почесним президентом ФФУ, а значить, не зможе бути переобраний до Виконкому УЄФА на наступних виборах.

Зараз ви читаєте новину «Поліція відкрила кримінальну справу щодо підробки документів Григорієм Суркісом - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі