середа, 21 квітня 2010 14:14

Плече Мессі залишило захисника "Інтера" без зуба

Плече Мессі залишило захисника "Інтера" без зуба

Захисник міланського "Інтера" Майкон втратив зуб під час матчу Ліги чемпіонів з "Барселоною", зіткнувшись з нападаючим іспанської команди Ліонелем Мессі, повідомляє інтернет-видання Goal.com.

Інцидент відбувся в другому таймі. Після зіткнення Майкон довгий час не міг прийти в себе, і на 73-й хвилині залишив поле на ношах.

Захисник "Інтера" і Мессі вели єдиноборство у штрафній італійської команди, і Майкон сильно вдарився головою об плече суперника. Замість бразильського захисника на поле вийшов Крістіан Ківу. Найближчим часом Майкон відвідає стоматолога.

"Інтер" і "Барселона" зустрічалися в рамках першого півфінального матчу Ліги чемпіонів. Гра завершилася перемогою італійців з рахунком 3:1.

Голи у ворота "Барселони" забили Веслі Снейдер, Майкон і Дієго Міліто. У складі іспанців відзначився Педро Родрігес. Гра у відповідь відбудеться 28 квітня у Барселоні.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Плече Мессі залишило захисника "Інтера" без зуба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі