понеділок, 26 квітня 2010 08:38

Пітерський "Зеніт" цікавиться Мілевським

Пітерський "Зеніт" цікавиться Мілевським

У неділю пізно ввечері з"явилася інформація, що пітерський "Зеніт" може зробити пропозицію київському "Динамо" щодо придбання 25-річного нападаючого Артема Мілевського. Зважаючи на те, що не забиває Олександр Кержаков, травму отримав Данко Лазович придбання форварда збірної України влітку може стати першочерговим завданням менеджменту "Зеніту".

"Я не отримував пропозицій щодо Мілевського. Якщо надійдуть - будемо розглядати. Ми ніколи не відмовляємося від переговорів. Але на даний момент вважаю це питання неактуальним: до закінчення чемпіонату України залишилося три тури, а в Росії закрито трансферне вікно", - розповів президент "Динамо" Ігор Суркіс.

За інформацією football.ua, керівники пітерського клубу готують пропозицію киянам по капітанові "Динамо" на найближче літо. Напевно гравця розглядають як посилення складу під Лігу чемпіонів, де команда буде виступати майбутньої осені.

Можна відзначити, що відомий сайт transfermarkt.de оцінює трансферну вартість Мілевського в 11 млн. євро.

Нагадаємо, в січні 2007 року "Зеніт" купив капітана іншого українського гранда "Шахтаря" Анатолія Тимощука за 20 мільйонів доларів.

За матеріалами "Советский спорт", football.ua

Зараз ви читаєте новину «Пітерський "Зеніт" цікавиться Мілевським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі