вівторок, 11 січня 2011 08:39

Після Росії та Катару Блаттер хоче чемпіонат світу в Індії

Після Росії та Катару Блаттер хоче чемпіонат світу в Індії

Ще не встиг влягтися галас навколо отримання Росією та Катаром права проведення чемпіонатів світу в 2018 і 2022 роках, як президент ФІФА Зепп Блаттер натякнув, що в Індії є шанс дістати таке ж право у 2026 році.

"Якщо у нас є шанс відкрити нові території, де футбол займає в суспільстві одну з провідних ролей, то ми повинні цим займатися. В Індії, де проживає більше 1,2 мільярдів жителів, футбол дуже популярний, - наводить слова президента ФІФА Sport.ua з посиланням на The Telegraph. - В Індії дуже розвинена економіка, тому для них буде не проблемою провести змагання подібного масштабу".

Можна засумніватися в словах Блаттера хоча б тому, що дуже низька ймовірність того, що Кубок світу двічі поспіль прийматиме країна з Азії.

Індія лише одного разу пройшла кваліфікацію на чемпіонат світу, у 1950-му, але так і не поїхала на Мундіаль через внутрішні проблеми в країні.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Після Росії та Катару Блаттер хоче чемпіонат світу в Індії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі