вівторок, 16 лютого 2010 09:21

Підсумки третього дня Олімпіади у Ванкувері

Підсумки третього дня Олімпіади у Ванкувері

У понеділок, 15 лютого, відбулися змагання зі швидкісного спуску у чоловіків, що принесли олімпійське золото швейцарцю Дідьє Дефаго. Швейцарський гірськолижник показав результат 1.54,31 хв. Фаворит норвежець Аксель Лунд Свіндаль узяв срібло, відставши на 0,07 секунди, третім став американець Боде Міллер -0,09.

Швейцарець Даріо Колонья здобув перемогу в чоловічій лижній гонці на 15 км. Друге місце дісталося італійцеві П"єтро Піллеру-Коттреру, а бронза - чеху Лукашу Бауеру.Українці Роман Лейбюк та Олександр Пуцко зайняли місця лише у сьомій десятці.

У фінальному заїзді змагань з борд-кросу на іграх у Ванкувері перемогу святкував Сет Вескотт. Американський райдер випередив господаря Олімпійських Ігор Майка Робертсона, який задовольнявся срібною нагородою. Бронзова медаль у Тоні Рамона з Франції.

Китайці Сюе Шень і Хунбо Чжао (216,57) завоювали золоту медаль у парному фігурному катанні, зайнявши перше місце після довільної програми. "Срібло" отримали ще одні представники Піднебесної Пан Цин / Тун Цзянь - 213,31. Бронза - у німецького дуету Олена Савченко / Робін Шолкови - 210,60. Українська пара Тетяна Волосожар / Станіслав Морозов посіли восьме місце.

Олімпійським чемпіоном Ванкувера на дистанції 500 метрів у чоловіків став корейський ковзаняр Мо Де Бом, який показав за підсумками двох забігів результат 69,82 секунди (34,923 + 34,906). Другу і третю сходинки п"єдесталу пошани зайняли два представники Японії - Кейсіро Нагасіма і Йодзі Като (69,98 і 70,01 відповідно).

Раніше повідомлялося, що перемогу в жіночій лижній гонці здобула шведська спортсменка Шарлотт Калла. Українка Валентина Шевченко фінішувала на дев"ятому місці.

korrespondent.net, LiveSport.ru

Зараз ви читаєте новину «Підсумки третього дня Олімпіади у Ванкувері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі