середа, 17 лютого 2010 15:31

Під номером Алієва в "Динамо" виступатиме чемпіон Європи

Під номером Алієва в "Динамо" виступатиме чемпіон Європи

Напередодні заявки "Динамо на другу частину сезону 2009/10 гравці команди визначилися з новими номерами. Отже, нападаючий Андрій Ярмоленко виступатиме під номером 9, а півзахисник Кирило Петров, який подає великі надії, <>вибрав "вісімку", яка звільнилася після переходу Алієва в "Локомотив".

Півзахисник Денис Гармаш, який за словами Валерія Газзаєва має високі шанси заграти в стартовому складі, зупинив свій вибір на N19. А на зворотному боці воротарського светра Дениса Бойко будуть віддруковані цифри 71.

Нагадаємо, що в Марбельї у команди заплановано останній етаппідготовки. У команді заплановано проведення двох контрольних матчів з командами російської Прем"єр-ліги: 22-го лютого динамівці поміряються силами з московським "Локомотивом" Юрія Сьоміна і Олександра Алієва, а наступного дня з "Зенітом" з Санкт-Петербурга.

Повернення до Києва з Іспанії заплановане на 25-х лютого, а вже через два дні, домашнім матчем проти "Кривбаса" з Кривого Рогу, "Динамо" відкриє офіційну частину 2010 року.

ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Під номером Алієва в "Динамо" виступатиме чемпіон Європи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі