понеділок, 15 лютого 2010 17:10

"Динамо" повернулося з португальського збору

"Динамо" повернулося з португальського збору

У ніч з 14-го на 15-е лютого делегація "Динамо" повернулася з другого навчально-тренувального збору, що проходив у Португалії.

Нагадаємо, що в рамках 12-денного збору підопічні Валерія Газзаєва провели чотири контрольних поєдинки, в яких здобули чотири перемоги: над Академією Глена Ходдла (5:0), "Портімоненсе" (3:1), "Бернлі" (2:1) та "Віслою" (3:2).

Відзначимо, що в Київ "Динамо" повернулося не в повному складі. Багато футболістів, а також деякі представники адміністративного та медичного персоналу, залишилися на Піренейському півострові, лише переїхавши з Фаро в Марбелью, щоб не втомлювати себе багатогодинними перельотами.

У повному складі в Іспанії команда збереться 18-го лютого і розпочне завершальний етап підготовки до чемпіонату України.

Нагадаємо, що в Марбельї заплановано проведення двох контрольних матчів з командами російської Прем"єр-ліги: 22-го лютого "динамівці" поміряються силами з московським "Локомотивом", з Юрієм Сьоміним на чолі та Олександром Алієвим у складі, а на наступний день будуть протистояти "Зеніту" з Санкт-Петербурга.

Повернення до Києва з Іспанії заплановано на 25-е лютого, а вже через два дні, домашнім матчем проти "Кривбасу" з Кривого Рогу, "Динамо" відкриє офіційну частину 2010 року.

ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" повернулося з португальського збору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі