понеділок, 04 липня 2016 16:02

Петряк і Караваєв повернулися у "Зорю"

Петряк і Караваєв повернулися у "Зорю"
Іван Петряк

"Шахтар" знову віддав в оренду "Зорі" Івана Петряка та Олександра Караваєва. Крім того, як повідомляє офіційний сайт "Зорі", до луганського клубу приєднався Едуард Соболь.

Ці футболісти виявилися не потрібні новому головному тренеру "Шахтаря" Паулу Фонсеці та вже прибули в розташування "Зорі" на збір у Словенію. Нагадаємо, Петряк став гравцем "Шахтаря" взимку цього року, проте весняну частину сезону провів в оренді. Футболіст тренувався під керівництвом Фонсеки, але на другу частину збору з "гірниками" не поїхав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" вирушив на збір до Нідерландів

Так само тільки першу частину збору пройшов і Соболь, який у попередньому сезоні грав за "Металіст". Стосовно Караваєва, то він не їздив на збір "Шахтаря", а відразу приєднався до "Зорі". Він грає в оренді у луганському клубі з 2014 року.

Додамо, що на другий збір із "Шахтарем" також не поїхали Олександр Воловик, Богдан Сарнавський і Андрій Коробенко, які працювали з командою в це міжсезоння раніше.

Зараз ви читаєте новину «Петряк і Караваєв повернулися у "Зорю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі