субота, 28 липня 2012 18:00

Перші фото Раффаеля з фанатами: "Динамо" представило новачка
21

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

Київське "Динамо" представило чергового новачка. Ним став бразилець Раффаель з берлінської "Герти". Атакувальний півзахисник / нападник підписав з київським клубом контракт на чотири роки - до липня 2016 року.

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін вручив футболку з номером 85 бразильцеві після матчу киян з ужгородською "Говерлою" на "Олімпійському". За поєдинком своєї нової команди Раффаель дивився з трибуни. Господарі не без труднощів перемогли суперника з рахунком 3:1.

"Динамо" пропустило гол від Олександра Косиріна, але ще до перерви кияни відігралися завдяки голу Олега Гусєва. У другому таймі перемогу господарям приніс дубль Брауна Ідейє.

Після презентації Раффаель роздав свої перші автографи шанувальникам і позував для фото. Бразилець був одягнений у джинси і білу футболку. Дебют новачка може відбутися вже найближчим часом — у матчі Ліги чемпіонів проти голландського "Фейєнорда". До речі, Раффаель сидів на трибуні "Олімпійського" поруч з наставником роттердамського клубу Рональдом Куманом.

"Звичайно, я впізнав Кумана, але ми не розмовляли, - пояснює футболіст. - Буду тренуватися. Якщо тренер вирішить, що я готовий грати, то я з радістю вийду на поле. Щодо сьогоднішнього матчу, то всі команди, які грають проти "Динамо", хочуть виграти і захищаються по максимуму. Тому у киян виникли деякі проблеми, але головне, що команда перемогла. Я тільки сьогодні підписав контракт з клубом, тому ще не мав часу познайомитися з командою. Найлегше спільну мову буде знайти із земляками — бразильцями, але з часом я буду спілкуватися з усіма без проблем. Вже встиг поспілкуватись з Даніло Сілвою. Вивчив російською "спасибо".

Через тиждень до Раффаеля у Київі приєднається сім'я.

"У мене дуже красива дружина і двоє дітей. Я не любитель нічного життя і у мене нема шкідливих звичок. Коли буде вільний час спробую ближче познайомитися з Києвом. Я знаю що тут є дуже красиві місця."

Додамо, що у футболіста є свій персональний сайт — www.raffa85.com.

Зараз ви читаєте новину «Перші фото Раффаеля з фанатами: "Динамо" представило новачка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі