четвер, 08 жовтня 2009 14:59

Періс Хілтон жорстоко мститься Роналду

Періс Хілтон жорстоко мститься Роналду

Чаклун, який пообіцяв минулого тижня, що футболіст "Реала" Кріштіану Роналду незабаром отримає важку травму, розповів про те, хто "замовив" йому цю травму. За словами чаклуна, який називає себе Пепе, він отримав замовлення від заможної жінки, яку образив Кріштіану Роналду, повідомляє інтернет-видання tribalfootball.com.

Пепе додав, що ця жінка не є європейкою. Кажучи про те, яким чином Кріштіану Роналду образив жінку, чаклун відзначив: "Цій жінці був потрібний чоловік, а не Барбі". Припускають, що це могла бути Періс Хілтон. У червні цього року у них був роман. Роналду познайомився з Періс в Лос-Анджелесі на одній з вечірок. Пізніше футболіст назвав світську левицю "класною дівчиною". Хілтон відповіла не так доброзичливо, мовляв, їй потрібен мачо, а не  хлопець, який носить рожеву квіточку за вухом.

На початку минулого тижня Пепе пообіцяв, що португальський півзахисник отримає важку травму, яка покладе кінець його кар"єрі. 30 вересня в матчі групового турніру Ліги чемпіонів проти "Марселя" Роналду отримав травму гомілкостопа і залишив поле на 70-ій хвилині.

Через це пошкодження португалець пропустив матч шостого туру чемпіонату Іспанії проти "Севільї", що відбувся 4 жовтня. У цій зустрічі "Реал" зазнав поразки з рахунком 1:2.

10 і 14 жовтня Роналду повинен зіграти за збірну Португалії в матчах відбірного турніру ЧС-2010 проти Угорщини і Мальти. За словами футболіста, він встигне відновитися до цих ігор. Чаклун, який пообіцяв важку травму Роналду, сказав, що він ще не закінчив свою роботу.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Періс Хілтон жорстоко мститься Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі