неділя, 15 лютого 2009 17:29

"Перейду в "Реал" тільки за 100 млн доларів" - Аршавін

Автор: sportportal.uz
 
Новачок лондонського "Арсеналу", Андрій Аршавін, зізнався, що за 100 тис доларів у "Реал" би не пішов. "За 100 тисяч доларів на рік - ні. За 100 мільйонів (сміється) - пішов би...

Нікуди не подінешся, гроші є однією зі складових професійного спорту. Сподіваюся, що межі своїх можливостей я ще не досяг.

Хоча раніше таке відчуття інколи виникало", - цитує Аршавіна "Спорт Уїкенд".

Нагадаємо, раніше Аршавін відмовився грати за "Барселону", коли йому пропонували грати, але за меншу зарплатню, ніж у "Зеніті".

Довідка від "Wikipedia":

Андрій Сергійович Арша́він (29 травня 1981, Ленінград) — російський футболіст, майстер спорту Росії (2008). Грає на позиціях другого нападаючого, плеймейкера та атакуючого півзахисника. Один із основних гравців національної команди Росії.

У 2008 році після Чемпіонату Європи 2008 року потрапив до символічної збірну Європи за версією УЄФА, а 2 грудня, в результаті голосування на визначення кращого гравця 2008 року та вручення нагороди Золотий М"яч за версією журналу "France Football", зайняв 6-е місце, що є кращим результатом для російського футболіста після розпаду СРСР. Неодноразово визнавався кращим футболістом Росії в різних опитуваннях. Згідно опитуваннями Лєвада-центр, займає 18-е місце в списку Топ-100 еліти Росії.

"Спорт Уикэнд", "livesport.ru", "soccernews.ru"

Зараз ви читаєте новину «"Перейду в "Реал" тільки за 100 млн доларів" - Аршавін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі