вівторок, 10 лютого 2009 14:38

Англійські ЗМІ ненавидять родину Аршавіних

Автор: andreym.wday.ru
 
Не встиг російський форвард Андрій Аршавін перевезти свою родину до Лондона, як англійські ЗМІ почали "наїжджати" на його сім"ю по повній програмі.

Газети неначе зірвалися з ланцюга після того, як дружина футболіста Юлія дала, на перший погляд, безневинне інтерв"ю одному з місцевих видань. У ньому дружина зірки зізналася, що для сім"ї було б краще переїхати до Іспанії, а Англія, її кухня та традиції не викликають у неї захоплення.

- Мені не особливо подобається Англія, - заявила Аршавіна, - Люди тут дуже стримані. Це нудно! До того ж при переїзді у нас можуть виникнути справжні проблеми з їжею. Думаю, для нас було б краще переїхати до Іспанії, або взагалі залишитися в Росії.

Ці слова викликали в Британії хвилю негативних емоцій. Англійські журналісти пригадали, як у травні минулого року після візиту до Манчестера, Юлія також продемонструвала нелюбов до англійської кухні.

Розгром

"Їжте свої кислі щі та ватрушки!" - закликають тепер Аршавіних газети, не стримуючи себе у висловах

- Ця мати двох дітей вже давно показала свою антипатію до британської культури та нашої їжі, - йдеться в одному з центральних таблоїдів. - Проте і Росія ніколи не славилася кулінарними дуже смачними стравами. Одним із найвідоміших блюд у колишньому Радянському Союзі є окрошка - холодний суп із кислим молоком. Все це перемішано з холодними овочами, м"ясом або рибою. Смачно! А якщо це не вражає вашу уяву, то ми надамо ще один вид російської їжі - улюблене національне блюдо в Росії - суп із капусти, відомий як "щі"! Або як альтернатива "розсольник" - солоно-кисле огіркове тушковане м"ясо. А чому б не "гульнути" застиглою пошматованою свининою, відомою як "холодець"?! І подати все це з густою вівсянкою та квашеною капустою? А якщо у вашому шлунку залишиться місце після всіх цих смачних страв, то на десерт у вас буде "ватрушка" - велике кільце з тіста, наповнене сиром. Смачного!

Мода

Британські журналісти представили чарівну дружину Аршавіна як "зле гламурне стерво".

- Не всю свою отруту дружина Аршавіна виливає на англійців, - продовжив таблоїд. - Її чолову теж дістається! Зокрема, вона постійно дістає його з приводу вибору одягу.

Британські журналісти представили дружину Аршавіна як "зле гламурне стерво".

- Я постійно говорю Андрію про те, що він повинен надягати, - наводить слова Юлії британська газета. - Я купую йому багато речей, і кожна деталь гармонує з іншою. Але після того, як він виїжджає вранці, я розумію - Андрій знову все переплутав. А потім у газетах і журналах я бачу його фотографії і думаю: "Боже, люди думатимуть, як дружина могла випустити його у такому вигляді в люди!". Він одягає речі, які не відповідають один одному взагалі, а мені говорить: "Чого ти метушишся? Адже це червоне, і це теж червоне!". Я дивлюся на нього, і волосся стає дибки.

Бекхем

Проте не дивлячись на нелюбов до недоліків британської культури, Юлія зізналася, що дружина відомого футболіста Девіда Бекхема Вікторія є для неї виключенням.

- Вона мені дуже подобається, - розповідає 26-річна Юлія. - Я захоплююся її стилем у одязі, її манерами. Мені подобається образ, який вона несе в маси. Вікторія не ховається за спиною свого чоловіка. До цих пір пам"ятаю, як побачила її по телевізору, яка йде в аеропорту з дитиною на руках - і це виглядало приголомшливо!

Life, mail.ru

Зараз ви читаєте новину «Англійські ЗМІ ненавидять родину Аршавіних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі