неділя, 08 лютого 2009 15:09

Гравці "Арсеналу" критикують керівництво за покупку Аршавіна

Гравці "Арсеналу" критикують керівництво за покупку Аршавіна
Лідери "Арсеналу" Роббі ван Персі, Еммануель Адебайор та Сеск Фабрегас залишать команду, якщо вона не потрапить до Ліги чемпіонів.

Усіх трьох серйозно непокоїть відсутність серйозних завдань та турнірних амбіцій клубу, і останній ударом буде, якщо команда фінішує за межами першої четвірки чемпіонату Англії. У ван Персі ще не продовжений контракт, і він дав зрозуміти, що на першому місці для нього не гроші, а спортивний принцип. Такої ж думки дотримуються і Адебайор з Фабрегасом, на яких претендують "Реал" та "Барселона". Також головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер виказав стурбованість з приводу нового контракту Тео Уолкотта.

"Арсенал" повинен був купити сильного півзахисника та опорника.

"Існує реальна проблема, оскільки "зірки" розчаровані тим, як у клубі йдуть справи, - повідомило джерело, близьке до "Арсеналу". - Якщо клуб фінішує за межами першої четвірки, то жодного шансу на те, що такі гравці як ван Персі, Адебайор і Фабрегас залишаться у команді, немає. Їм подобається грати під керівництвом Венгера, але вони хочуть вигравати титули.

Вони хочуть більше амбіцій та очікують від клубу придбання "правильних" гравців. Андрій Аршавін, безумовно, хороший гравець, але багато хто в команді думає, що "Арсенал" повинен був купити сильного півзахисника та опорника, а не просто ще одного гарненького хлопчика, який грає на чистих м"ячах, тому що таких повно", - цитує джерело News of the World.

Зараз ви читаєте новину «Гравці "Арсеналу" критикують керівництво за покупку Аршавіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі