пʼятниця, 26 квітня 2013 09:59

"Пенальті у ворота "Челсі" був "дивним" - Бенітес

"Пенальті у ворота "Челсі" був "дивним" - Бенітес
"Нам протистояла хороша команда" - Бенітес ФОТО: Reuters

Головний тренер "Челсі" Рафаель Бенітес заявив, що не розуміє, за що був призначений пенальті у ворота лондонців у матчі з "Базелем" в 1/2 фіналу футбольної Ліги Європи.

Перша зустріч, що пройшла у четвер у Базелі, завершилася з рахунком 2:1 на користь "Челсі". Гості вийшли вперед на 12-й хвилині - після подачі кутового гол забив Віктор Мозес.

Господарі відігралися під завісу другого тайму - пенальті на 87-й хвилині реалізував Фабіан Шер. Перемогу "синім" на 4-й компенсованій до основного часу матчу хвилині приніс точний удар зі штрафного Давіда Луїса.

"Я думаю, нам протистояла хороша команда. У нас було кілька моментів, щоб забити гол на виїзді, але пенальті став сюрпризом для всіх нас і міг вплинути на підсумкову різницю. Я не можу зрозуміти, за що він був призначений. Це дуже, дуже дивне рішення. Завжди важливо перемогти і забити на виїзді, але відзначитися двічі і виграти - ще краще", - цитує Бенітеса Sky Sports.

Матч-відповідь команд відбудеться 2 травня у Лондоні.

Зараз ви читаєте новину «"Пенальті у ворота "Челсі" був "дивним" - Бенітес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі