четвер, 23 серпня 2012 16:18

Паралімпійців відсторонили від змагань за чіпляння до дівчат

Паралімпійців відсторонили від змагань за чіпляння до дівчат
Атлети і тренер мають повернутися до Йорданії ФОТО: profi-forex.org

Два спортсмени і тренер паралімпійської збірної Йорданії відсторонені від Паралімпіади, яка стартує 29 серпня в Лондоні, через підозру у скоєнні ними розпусних дій. Про це повідомляє Associated Press.

20 серпня стало відомо, що Північноірландська поліція взяла під варту трьох членів збірної Йорданії, які готувалися до Паралімпіади у спортивному центрі поруч з Белфастом. Повідомлялося, що всім трьом інкримінуються розпусні дії, в тому числі вчинені щодо неповнолітніх.

Зокрема, 14-річна дівчина стверджувала, що до неї чіплявся йорданець, з подібними скаргами в поліцію звернулися ще кілька жінок. Також повідомлялося, що один із спортсменів проник у жіночу роздягальню, але незабаром був виявлений.

Пізніше були названі імена йорданських паралімійців. Ними виявилися 31-річний Омар Самі Карадхі і 45-річний Мотаз Аль Жунайді, які виступають у змаганнях з пауерліфтингу, а також їхній тренер 35-річний Файзал Хаммаш.

22 серпня всі троє були випущені під заставу. 23 серпня атлети і тренер повинні повернутися до Йорданії. У паралімпійському комітеті Йорданії заявили, що було б недоречно, якби обвинувачені у злочинах спортсмени брали участь у змаганнях. Повідомляється, що 18 жовтня відбудеться перше судове засідання у цій справі.

Зараз ви читаєте новину «Паралімпійців відсторонили від змагань за чіпляння до дівчат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі