Ексклюзиви
понеділок, 22 березня 2010 10:52

Збірна України завершила Паралімпіаду у Ванкувері на п"ятому місці

Збірна України завершила Паралімпіаду у Ванкувері на п"ятому місці

21 березня в Ванкувері завершилися змагання Х зимових Паралімпійських ігор у Ванкувері. Збірна України посіла п"яте місце в загальнокомандному заліку, вигравши 19 медалей - 5 золотих, 8 срібних та 6 бронзових.

Перемогла у медальному заліку команда Німеччини за рахунок більшої кількості золотих нагород (13-5-6). Збірна Росії стала другою, вигравши 38 медалей - 12 золотих, 16 срібних і 10 бронзових. Третє місце зайняла збірна Канади (10-5-4), четверте - Словаччина (6-2-3), п"яте - Україна (5-8-6), шосте - США (4-5-4).

За загальною кількістю нагород першими стали росіяни, обновивши національний рекорд на Паралімпіаді - 38 медалей. Другими в рейтингу стали німці (24 нагороди), третє місце розділили українці і канадці - по 19 медалей.

Всього на Паралімпіаді-2010 було розіграно 64 комплекти нагород у п"яти видах спорту - гірськолижному спорті, біатлоні, лижних гонках, хокеї та керлінзі.

Нагадаємо, в минулі вихідні була пограбована медіа-студія Національного паралімпійського комітету України, що брала з Ванкувера відео та фотоінформацію і формувала блоки фото-, відео- та інформповідомлень, новин з Х зимової Паралімпіади у Ванкувері.

За матеріалами News.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Збірна України завершила Паралімпіаду у Ванкувері на п"ятому місці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути