середа, 05 серпня 2009 16:19

Відкриття "Донбас Арени" у прямому ефірі покаже ТРК "Україна"

Відкриття "Донбас Арени" у прямому ефірі покаже ТРК "Україна"

Майбутня Церемонія відкриття п"ятизіркового стадіону "Донбас Арена" викликає величезний інтерес, і ті, хто фізично не зможе бути присутнім на трибунах, отримає прекрасну можливість побачити "Гранд Шоу" по телебаченню. Прямий ефір зі стадіону буде організований на телеканалі "Україна" і деяких європейських каналах, з якими організатори на цей момент ведуть перемовини. Організатори обіцяють, що головне шоу Донецька зможуть побачити багато мешканців Європи.

Перед початком трансляції Церемонії на ТРК "Україна" відбудеться показ документального телевізійного фільму про Донбас Арену, який знімає режисер Валерій Коновалов.

А найближчим часом в ефірі каналу планується трансляція промо-ролика "Гранд Шоу". До публіки з екранів звернеться технічний і організаційний продюсер урочистої Церемонії Марко Астаріта. Двома словами італієць розповість про свято, що готується, і запросить усіх на стадіон.

Підготовка до телеефіру йде повним ходом. Вимоги, що висуваються до трансляції, нітрохи не нижчі за вимоги до самої Церемонії. Це стосується якості сигналу, телевізійної картинки, звуку й кількох інших аспектів. Не менш важливим моментом у підготовці прямого ефіру є правильний вибір коментатора, пошуками якого займаються зараз організатори. Ця людина повинна бути повністю "занурена" у Церемонію й знати кожний етап підготовки в деталях. Доступний і розгорнутий коментар "Гранд Шоу" стане гідним доповненням Церемонії.

За матеріалами "Донбас Арена"

Зараз ви читаєте новину «Відкриття "Донбас Арени" у прямому ефірі покаже ТРК "Україна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі