субота, 01 серпня 2009 13:58

"Донбас-Арену" відкриє Бейонс

"Донбас-Арену" відкриє Бейонс

Популярна співачка Бейонс Ноулз (Beyonce Knowles, США) виступить на відкритті стадіону "Донбас-Арена", яке відбудеться 29 серпня 2009 року, повідомляє Music World/Сolumbia Records.

Згідно документу, перед цим вона виступить на Summer Sonic Festival в Японії, а після Донецька відновить свій всесвітній тур "I AM" в Австралії, Японії, Кореї, Азії та Африці. На останні 29 концертів туру було продано 357 тис. квитків, або 97% всіх місць, а загальний збір туру перевищив $36 млн.

Відкриття першого в Україні п"ятизіркового стадіону "Донбас-Арена", "домашнього" стадіону одного з провідних в Україні футбольних клубів "Шахтар" (Донецьк), заплановано на 29 серпня. Офіційним організатором шоу є італійська компанія K-events, що входить до групи компаній Filmmaster. Компанія, зокрема, продюсувала церемонії відкриття і закриття 20-тих зимових Олімпійських ігор в Турині в 2006 році і відкриття Параолімпійських ігор 2006 року.

Організатори шоу в Донецьку, окрім офіційної частини, обіцяють грандіозне хореографічне і піротехнічне шоу, яке за розмахом можна порівнянти з відкриттям Олімпіади, і виступ зірки світового рівня.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Донбас-Арену" відкриє Бейонс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі