понеділок, 16 березня 2009 19:29

Основний голкіпер "Мілана" вже не зіграє в цьому сезоні

Основний голкіпер "Мілана" вже не зіграє в цьому сезоні

Голкіпер "Мілана" Крістіан Абб"яті пропустить закінчення сезону, повідомляє "Євроспорт", посилаючись на офіційний сайт клубу.

31-річний воротар отримав травму зв"язок правого коліна в переможному матчі проти "Сієни" (5:1). Судячи з усього, тепер місце у воротах "россонері" займе бразилець Діда.

Перший офіційний матч Крістіан зіграв 30 грудня 1994 року. Наступний сезон 1995/96 Абб"яті провів в любительському клубі "Боргозезія", де відіграв 27 матчів. Проте, потім повернувся в "Монцу" де виступав до 1998 року. У 1998 році підписав контракт з "Міланом". Проте зіграти перший матч за "россо-нері" Крістіану вдалося лише 17 січня 1999 в матчі проти "Перуджі", в якому "Мілан" переміг з рахунком 2:1. У тому сезоні "Мілан" став чемпіоном Італії. До 2002 року був основним голкіпером команди, але після приходу в команду бразильця Діди відіграв 3 сезони як дублер.

У 2005 році "Мілан" віддав Крістіана в оренду до "Ювентуса", основний воротар якого - Д. Буффон - отримав травму. За "Юве" Абб"яті провів 19 ігор в чемпіонаті Італії і 6 матчів в Лізі Чемпіонів. Наступного року Крістіан залишився в Турині, але вже в команді "Торіно". 27 червня 2007 року Абб"яті, був орендований іспанським клубом "Атлетико Мадрид". На початку сезону Крістіан був дублером Лео Франко, але потім витіснив його з основи.

Абб"яті повернувся в команду "Мілан" літом 2008 року і через 6 років знов став основним воротарем россо-нері, витіснивши з основи Желько Калача і Діду.

Зараз ви читаєте новину «Основний голкіпер "Мілана" вже не зіграє в цьому сезоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі