пʼятниця, 22 січня 2010 08:13

Визначилися всі чвертьфіналісти Кубка Африки

Визначилися всі чвертьфіналісти Кубка Африки

На Кубку африканських націй, що проходить в Анголі, визначилися команди-учасниці 1/4 фіналу. Про це повідомляє AFP.

В четвер, 21 січня, відбулися завершальні матчі в групі D, де виступали збірні Габону, Замбії, Камеруну і Тунісу. Інтрига в групі зберігалася до останнього туру, оскільки всі команди мали шанси на вихід у чвертьфінал. У результаті в наступний раунд пройшли Замбія, яка обіграла Габон (2:1), і Камерун, що зіграв внічию з Тунісом (2:2).

Раніше путівки в чвертьфінал завоювали Єгипет і Нігерія (група C), Кот-д"Івуар і Гана (група B), а також Ангола і Алжир (група A).

Найкращий результат в груповому турнірі показав діючий чемпіон Єгипет, який набрав дев"ять очок з дев"яти можливих. Головною несподіванкою турніру фахівці визнають збірну Замбії, що займає 76-е місце в рейтингу FIFA і зуміла пробитися в чвертьфінал Кубка Африки з першого місця в своїй групі.

Чвертьфінальні пари виглядають таким чином: Ангола - Гана, Кот-д"Івуар - Алжир, Єгипет - Камерун і Замбія - Нігерія. Матчі 1/4 фіналу пройдуть 24 і 25 січня. Фінал турніру відбудеться 31 січня в столиці Анголи Луанді.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Визначилися всі чвертьфіналісти Кубка Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі