субота, 16 лютого 2013 18:31

Онищенко розповів, за скільки купив "Арсенал"

Онищенко розповів, за скільки купив "Арсенал"
Онищенко: "Нам запропонували стадіон на Лівому березі". Фото: delfi.ua

Новий власник "Арсеналу" Олександр Онищенко розповів, чому він купив київський клуб.

"Перш за все, це столичний клуб. До мене вже зверталися з цього приводу. Команда знаходиться на хорошому місці у вищій лізі. Тому мені це було цікаво. Було б шкода, якби команда, яка набрала таких обертів, на яку витрачено стільки грошей, розпалася. Тому необхідно було її підтримати. Зараз багато українських команд потрапили у важкі ситуації, в тому числі, і клуби Прем'єр-ліги. І якщо вони всі почнуть закриватися, то у нас і футболу в країні не буде", - заявив Онищенко.

За його словами, у команди дуже великі борги.

"Це борги, які зібралися за весь останній рік. Ось цей успіх "Арсеналу", який був у минулому сезоні, і зібрав ці борги. Це зарплати, трансфери, перельоти, проживання, оренда баз... Я вважаю, це і є вартість команди. Це $ 5,5 млн плюс 330 млн грн", - говорить він.

"Арсенал" провів переговори з київською владою з приводу клубної бази.

"Вони нам запропонували стадіон на лівому березі Києва. Це стадіон "Восход". Будемо дивитися... Я думаю, що місто нам допоможе в цьому плані. Команда столична, у Київської міської державної адміністрації є зацікавленість, оскільки ми підтримуємо команду"- заявив Онищенко.

Зараз ви читаєте новину «Онищенко розповів, за скільки купив "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі