пʼятниця, 11 жовтня 2024 22:10

Команда NAVI перемогла Virtus.pro і пройшла до півфіналу турніру IEM Rio 2024

Команда NAVI перемогла Virtus.pro і пройшла до півфіналу турніру IEM Rio 2024
Команда NAVI перемогла Virtus.pro і пройшла до півфіналу турніру IEM Rio 2024. Фото: champion.com.ua

Українська кіберспортивна команда Natus Vincere (NAVI) обіграла російський колектив Virtus.pro у чвертьфіналі турніру IEM Rio 2024 з дисципліни Counter-Strike 2.

Перемога з рахунком 2:0 (13:4 на мапі Inferno та 13:11 на Ancient) вивела NAVI до півфіналу, де вони зустрінуться з командою Heroic, пише Champion.

Перший раунд проходив на мапі Inferno, яка була вибором "ведмедів". Українська команда декласувала росіян у цьому раунді - 13:4.

На карті Ancient, яка вже була вибором "народжених перемагати", початок був не найкращим - Virtus.pro повели з рахунком 4:0, але NAVI зуміли підрівняти гру і поступилися у першій половині з рахунком 5:7.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ дозволили брати участь в міжнародних кіберспортивних турнірах: збірна України з Dota 2 вже знялася з ЧС

У другій половині український клуб зробив ривок 6:0, завдяки сильній грі литовця Юстінаса "jL" Лекавічуса.

VP зуміли повернути інтригу, скоротивши відставання до рахунку 12:11. Але у вирішальний раунді українська команда тріумфувала.

Турнір проходить у Ріо-де-Жанейро, Бразилія, з призовим фондом $250 тис., а переможець отримає $100 тис. та квиток на IEM Katowice 2025.

Склад NAVI включає двох українців, литовця, румуна та фіна:

1. Валерій "b1t" Ваховський (Україна)

2. Юстінас "jL" Лекавічус (Литва)

3. Алексі "Aleksib" Віролайнен (Фінляндія)

4. Міхай "iM" Іван (Румунія)

5. Ігор "w0nderful" Жданов (Україна)

6. Андрій "B1ad3" Городенський (тренер, Україна).

NAVI раніше виступали у фіналі BLAST Premier Fall Final 2024 у Данії, де поступилися у фіналі.

Студія Maincast займає 64% ринку україномовних трансляцій кіберспортивних подій. Пройшовши за шість років шлях від стартапу до лідера ринку, компанія активізувала дії щодо міжнародного просування.

Компанія активно співпрацює з провідними стрімінговими платформами, такими як Twitch та YouTube, що дозволяє охопити ширшу аудиторію. Maincast також співпрацює з міжнародними командами та організаціями, такими як PGL, для спільного висвітлення подій та обміну досвідом.

Зараз ви читаєте новину «Команда NAVI перемогла Virtus.pro і пройшла до півфіналу турніру IEM Rio 2024». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі