четвер, 10 жовтня 2024 00:02

"Гордість" - Джошуа хоче реваншу з Дюбуа

"Гордість" - Джошуа хоче реваншу з Дюбуа
Чому Джошуа хоче реваншу з Дюбуа. Фото: sport.ua

Британський боксер Ентоні Джошуа (28-4, 25 KO) хоче реваншу зі своїм співвітчизником Даніелем Дюбуа, який нещодавно став чемпіоном IBF у надважкій вазі.

Про це сказав його промоутер Едді Гірн.

"Моєю першою думкою після бою було, давайте просто розслабимося, можливо, почекаємо реваншу Ф'юрі проти Усика.

Реакція ЕйДжея була зовсім іншою. Очевидно, що з гордості ти завжди хочеш взяти матч-реванш – але це трохи неправильно. Це більше схоже на думки, а що буде, якщо Усик проти Ф'юрі не відбудеться? А якщо хтось постраждає? І навіть якщо це станеться, вони не збираються битися знову до липня-серпня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ф'юрі заявив, що обов'язково буде битись з Джошуа навіть у 50 років

Джошуа хоче завоювати титул чемпіона світу в суперважкій вазі, і у нього є шанс завоювати його. Очевидно, що бій проти Дюбуа небезпечний, але якщо все залежатиме виключно від ЕйДжея, а так воно і буде зрештою, думаю, буде дуже важко відмовити його від реваншу", – сказав Гірн.

Джошуа сенсаційно програв Дюбуа поєдинок за титул Міжнародної федерації боксу (IBF) у суперважкій вазі. Бій завершився нокаутом у п'ятому раунді.

Поєдинок відбувся 21 вересня на стадіоні Вемблі у Лондоні. Боксери вийшли у ринг близько 00:00 за київським часом. На арені було приблизно 96 тис. глядачів.

Зараз ви читаєте новину «"Гордість" - Джошуа хоче реваншу з Дюбуа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі