неділя, 17 січня 2010 15:40

Олексій Гай голосував разом із молодшою донькою

Олексій Гай голосував разом із молодшою донькою

Донецькій школі N9 щастить на зіркових виборців. Тільки-тільки на одній ділянці проголосувала знаменита сім"я народних артистів України Писарєв-Дорофєєва, як в дверях іншого (у будівлі навчального закладу розташовано відразу 3 виборчих ділянки) з"явився гравець національної збірної і "Шахтаря" Олексій Гай. До речі, Олексій, єдиний донеччанин з основного складу команди-володаря Кубка УЄФА який має донецьку прописку.

Виконати громадянський обов"язок відомий футболіст прийшов в компанії дружини Катерини і двох дочок Маші і Софії. Час немов угадали, на виборчій дільниці якраз було затишшя. Біля кабінок спантеличено топталися всього кілька людей. Футбольна сім"я швиденько реєструвалася.

Першою в кабінку для голосування, узявши за руку старшу дочку Машу зайшла Катерина Гай. Олексій же, підхопивши молодшу, влаштувався на стільці в сусідній кабінці. На голосування другій половині півзахисника "Шахтаря" знадобилося близько хвилини. Катерина Гай вже відправила свій бюлетень до урни, а Олексій все ще був у кабінці. Мабуть вирішив заразом і дочці розповісти хто такий президент і навіщо всі дорослі так хочуть його вибрати.

Покінчивши з державними справами, Олексій Гай знайшов час поспілкуватися з кореспондентом "Комсомолки".

- Я законопокірний громадянин України і справно ходжу на всі вибори. Мені і моїй сім"ї небайдуже наше майбутнє. Я вважаю, що з обранням нового президента, в країні відбудуться зміни на краще. Головне, люди відчуватимуть себе людьми, - поділився Олексій.

Виконавши свої громадянські обов"язки, "Шахтарська" сім"я в повному складі відправилася гуляти засніженим Донецьком.

За матерыалами КП в Украине

Зараз ви читаєте новину «Олексій Гай голосував разом із молодшою донькою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі