субота, 24 серпня 2024 16:16

"Олександрія" перемогла "Шахтар", програючи 0:2 походу зустрічі

"Олександрія" перемогла "Шахтар", програючи 0:2 походу зустрічі
"Олександрія" перемогла "Шахтар" у домашньому матчі 4-го туру УПЛ. Фото: ФК Олександрія

"Олександрія" перемогла "Шахтар" у домашньому матчі 4-го туру української Прем'єр-ліги (УПЛ) сезону-2024/25.

Поєдинок на стадіоні "Ніка" завершився з рахунком 4:3. Про це пише ТСН.

Зустріч розпочалася з двох голів від донеччан. На 16-й хвилині м'яч у власні ворота зрізав захисник господарів Артем Шабанов, а на 25-й хвилині у складі "гірників" відзначився Дмитро Криськів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Карпати" розгромили "Чорноморець" у матчі 3-го попереднього етапу Кубка України

Однак ще до перерви підопічні Руслана Ротаня зуміли відігратися. На 37-й хвилині відставання в рахунку скоротив Олександр Філіппов, а через чотири хвилини Іван Калюжний відновив паритет у матчі.

На старті другого тайму олександрійці шокували чинного чемпіона України ще двома голами. На 48-й хвилині Філіппов реалізував пенальті, а потім на 57-й хвилині він же забив уже з гри й таким чином оформив хет-трик.

Підопічні Маріно Пушича змогли відповісти лише у компенсований час - на 90+5-й хвилині забив Педрінью. Але цього було недостатньо для того, аби уникнути поразки.

Завдяки цій перемозі "Олександрія" з 9 очками стала одноосібним лідером УПЛ. Команда виграла цього сезону три з трьох матчів у чемпіонаті України.

"Шахтар" зазнав уже другої поразки в нинішній кампанії УПЛ, у 2-му турі донецький клуб програв житомирському "Поліссю". Із 6 очками після чотирьох поєдинків "гірники" наразі посідають другу сходинку.

У 5-му турі УПЛ "Олександрія" 31 серпня прийме "Колос", а "Шахтар" 1 вересня на виїзді зустрінеться з "Кривбасом".

Зараз ви читаєте новину «"Олександрія" перемогла "Шахтар", програючи 0:2 походу зустрічі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі