неділя, 06 березня 2022 10:28

Образився на клуб. Талант "Шахтаря" не хоче повертатися в Україну

Образився на клуб. Талант "Шахтаря" не хоче повертатися в Україну
Маркос Антоніо виступає за "Шахтар" із 2019 року. Фото: ФК "Шахтар"

Талант "Шахтаря" 21-річний Маркос Антоніо більше не хоче повертатися в Україну.

Бразилець образився на клуб, який змусив його повернутися в Україну після зборів у Туреччині.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Аталанта" за €5 млн хоче підписати форварда "Шахтаря"

"Я сподівався, що "Шахтар" більше нам допоможе. Що нас не змусять повернутись в Україну, розумієте? Ми бачили новини та розуміли, що війна буде. Клуб завжди казав, що нічого не буде і повернутися легко. Але було ясно, що це станеться. Я сподівався не повернутися в Україну, залишитися в Туреччині чи поїхати до Бразилії.

Рішення щодо майбутнього ще не ухвалене. Клуб виплатив місячну зарплату, і тепер залишається чекати на щось хороше для них і для нас. Не час втрачати голову. Наші агенти поговорять із "Шахтарем" найближчим часом. Побачимо, що станеться. Зараз час молитись і сподіватися, що все це закінчиться. Але після того, що я пережив в Україні останніми днями, я сподіваюся, що більше туди не повернуся", – наводить слова Антоніо O Jogo.

Маркос Антоніо виступає за "Шахтар" із 2019 року. Бразилець діє в середині поля, але так і не зміг стати гравцем основного складу донецької команди. За повідомленням ЗМІ, у послугах Антоніо були зацікавлені ряд італійських клубів.

Зараз ви читаєте новину «Образився на клуб. Талант "Шахтаря" не хоче повертатися в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі