пʼятниця, 18 вересня 2009 13:39

Нужненко відзначив повернення в ринг нокаутом

Нужненко відзначив повернення в ринг нокаутом

Вчора, в головній події вечора боксу в Дніпропетровську, організованому промоутерською компанією "K2 East Promotions", українець Сергій Федченко не зумів зберегти звання інтерконтинентального чемпіона за версією IBF в першій напівсередній вазі, поступившись за очками більшістю голосів суддів південноафриканцеві Кайзерові Мабузе.

Тим часом, екс-чемпіон світу за версією WBA в напівсередній вазі Юрій Нужненко успішно повернувся в ринг, перемігши Мамасолі Кімсанбаєва технічним нокаутом. Українець вів поєдинок в звичній манері, пробиваючи потужні бічні, переважно зліва.

Кімсанбаєв же з першого раунду не стільки прагнув боксувати на перемогу, скільки не давав боксувати суперникові і "псував" бій нескінченними клінчами і захопленнями рук. Зрідка узбек відповідав спуртами, але ці атаки були сумбурними, неприцільними і не несли загрози для екс-чемпіона. З перебігом бою Кімсанбаєв все більше "бруднив" і в"язався, тоді як удари українця все частіше потрапляли в ціль.

Починаючи з третього раунду, Нужненко почав обробляти нижній поверх візаві правими прямими і кілька разів міцно приклався до корпусу узбецького боксера. Розв"язка наступила дещо несподівано: після четвертого раунду Кімсанбаєв поскаржився в своєму кутку на гострий біль в правому плечі, і відмовився від продовження поєдинку. Таким чином, рефері зафіксував перемогу Юрія Нужненка технічним нокаутом в п"ятому раунді.

За матеріалами Boxnews.

Зараз ви читаєте новину «Нужненко відзначив повернення в ринг нокаутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі