понеділок, 23 травня 2022 16:31

Спецтема: Війна Росії проти України

Нелюди вбивають наших дітей і жінок - Петраков про російську агресію

Нелюди вбивають наших дітей і жінок - Петраков про російську агресію
Головний тренер збірної України Олександр Петраков висловився про російську агресію в Україні. Фото: УАФ

Військове вторгнення РФ на територію України є не лише злочином президента країни-агресорки Володимира Путіна, а й усього російського народу.

Про це заявив наставник збірної України з футболу Олександр Петраков, якого цитує Fanday.net із посиланням на Corriere dello Sport.

"Ці нелюди - не можу називати їх інакше - прийшли на нашу землю, вбивають наших дітей і жінок, ґвалтують. Не знають жалю. Масово підтримують свого президента, аплодують йому", - наголосив фахівець.

За словами Петракова, росіяни зробили все, щоб припинити нормальні відносини з Україною та всім світом на десятиліття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ви розумієте, де Ви?" - Вацко обурений словами Петракова під час воєнного стану

Петраков зазначив, що, на відміну від РФ, у демократичному світі є незалежні ЗМІ, тому всі можуть побачити злочини, які коїли російські війська на території України, зокрема в Бучі та Ірпені

"У Росії, на жаль, немає (демократичних ЗМІ - Gazeta.ua). Думаю, всі можуть бачити ті жахіття, які коїли російські війська в Бучі, Ірпені. Вони ґвалтували наших жінок. Люди вийшли на вулицю, щоб дізнатися, чому на дорогах військова техніка, а їх розстріляли! Ви не знали? І таке було", - заявив він.

Головний тренер української збірної наголосив, що російських спортсменів потрібно усунути від будь-яких змагань щонайменше на п'ять років.

"Я вважаю, що росіян треба усунути від усіх спортивних змагань щонайменше на п'ять років. Мінімум. Ці сволоти не мають права брати участь у мирних змаганнях, де наголошують на людських цінностях", - вважає Петраков.

Національна збірна України на зборі в Словенії готується до матчу плейоф кваліфікації ЧС-2022 проти Шотландії, який відбудеться 1 червня.

Команда Олександра Петракова провела вже три товариські зустрічі. Обіграла "Боруссію" із Менхенгладбаха та "Емполі", а також зіграла внічию з "Рієкою".

Зараз ви читаєте новину «Нелюди вбивають наших дітей і жінок - Петраков про російську агресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі