понеділок, 24 грудня 2012 16:36

"Не можна розглядати Маркевича як панацею для збірної" - Попов

"Не можна розглядати Маркевича як панацею для збірної" - Попов
У ФФУ заслуги Маркевича не вважають глобальними. Фото: focus.ua

Сьогодні мав відбутися виконком Федерації футболу (ФФУ), на якому збірна отримала б нового головного тренера - або Михайла Фоменка, або Свена-Йорана Ерікссона. Але виконком несподівано перенесли на середу. Кажуть - через організаційні проблеми. При цьому в світлі продажу Олександром Ярославським "Металіста" і приходу в клуб нового інвестора реальністю стає відставка Мирона Маркевича з посади наставника команди з його подальшим поверненням в збірну.

Але перший віце-президент ФФУ Анатолій Попов зв'язок між переносом Виконкому і подіями в "Металісті" заперечує.

"Виконком перенесли через суто технічні питання. Що стосується Маркевича: при всій повазі до Мирона Богдановича розглядати його як якусь панацею для збірної не можна.

І наскільки це буде коректно по відношенню до двох тренерів, на яких ми в підсумку зупинилися - Фоменка і Ерікссона? У Маркевича немає глобальних заслуг, які б відверто превалювали над заслугами інших кандидатів. Його плюси - це постійний досвід і стабільний результат в клубі", - сказав Анатолій Володимирович.

"Виконком доручив президенту ФФУ та голові тренерської ради пошуки наставника для збірної, і Коньков з Фоменко, дотримуючись процедури, вийшли на певний результат. І це треба поважати", - додав він.

Нагадаємо, Свен-Йоран Ерікссон і Михайло Фоменко вже провели переговори з ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «"Не можна розглядати Маркевича як панацею для збірної" - Попов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі