четвер, 20 грудня 2012 18:37

Фоменко провів переговори з ФФУ

Фоменко провів переговори з ФФУ
Фоменко згоден очолити збірну України. Фото:. fcdynamo.kiev.ua

20 грудня відбулося зустріч керівництва Федерації футболу України з одним із кандидатів на пост головного тренера національної збірної України Михайлом Фоменком, повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт ФФУ.

Під час даної зустрічі сторони обговорили умови можливої співпраці та вимоги до майбутнього тренеру збірної з боку федерації.

12-го грудня на президії ФФУ Михайло Фоменко та шведський фахівець Свен-Йоран Ерікссон були обрані претендентами на посаду головного тренера збірної України. Ерікссон і його агент вже провели попередні переговори з керівниками федерації.

Під час наступного засідання виконкому ФФУ, яке відбудеться 26 грудня, буде зроблений остаточний вибір на користь одного з цих кандидатів.

Нагадаємо, збірна України з футболу залишається без головного тренера з кінця вересня, після того, як колишній наставник "жовто-синіх" Олег Блохін перейшов працювати в київське "Динамо".

Зараз ви читаєте новину «Фоменко провів переговори з ФФУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі