вівторок, 18 грудня 2012 10:21

У ФФУ є два табори - за Ерікссона і за Фоменко. Коньков у другому - ЗМІ

У ФФУ є  два табори - за Ерікссона і за Фоменко. Коньков у другому - ЗМІ
Ерікссон є далеко не технічним кандидатом. Фото: ua-football.com

Трохи меньше тижня залишається до 24 грудня, коли виконком ФФУ має намір затвердити головного тренера збірної України.

Відзначимо, що після засідання президії федерації претендентів залишилося двоє - 64-річні українець Михайло Фоменко та швед Свен-Йоран Ерікссон.

Як повідомив газеті "Сегодня" джерело у ФФУ, президент федерації Анатолій Коньков підтримує кандидатуру глави комітету збірних - свого партнера по захисній лінії в легендарному київському "Динамо" 1975 року Фоменко. Як говорили раніше в ФФУ, останній вже дав свою принципову згоду. На відміну від Ерікссона. Тому на даний момент саме українець виглядає фаворитом.

"Проте в керівництві ФФУ вистачає людей, які підтримують іноземця. Можна сказати, є два табори: один - за Ерікссона, інший - за Фоменко, - говорить співрозмовник. - Переговори зі шведом - аж ніяк не для створення видимості альтернативи українському кандидату. Вони реальні. І рішення виконкому цілком може бути за шведа - якщо він не заламає дуже високу ціну ".

Нагадаємо, раніше шведський журналіст порекомендував Ерікссону не вимагати занадто велику зарплату в Україні.

Зараз ви читаєте новину «У ФФУ є два табори - за Ерікссона і за Фоменко. Коньков у другому - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі