вівторок, 24 березня 2009 14:07

Назвали головну жертву футбольної грубості в Англії

Назвали головну жертву футбольної грубості в Англії

Англійська газета The Daily Mailпідрахувала, проти кого з футболістів англійської Прем"єр-ліги найчастіше порушуються правила. Виявилось, що найчастіше від грубої гри суперників страждає півзахисник "Болтона" Кевін Девіс. Проти нього під час матчів чемпіонату Англії сезону-2008/09 правила порушувалися 73 рази.

Друге місце в цьому списку зайняв футболіст збірної Швейцарії Валон Бехрамі, гравець "Вест Хема". Проти нього суперники фолили 70 разів. Третє-п"яте місця (по 64 порушення) поділили єгипетський форвард "Вігана" Амре Закі, португальський півзахисник "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду і аргентинський півзахисник "Ньюкасла" Хонас Гутьєррес.

Крім того, в першу десятку потрапили Денілсон з "Арсеналу" (63 фоли), Шон Райт-Філліпс з "Манчестер Сіті" (57), Ешлі Янг з "Астон Вілли" (54), Стівен Пієнаар з "Евертона" (50) і Жеованні з "Халл Сіті" (41).

На офіційному сайті англійської Прем"єр-ліги дані про те, проти кого з гравців найчастіше порушують правила, не наводяться. Футболістом, який найчастіше сам допускає порушення, є бельгієць Маруан Феллаїні з "Евертона" (86 фолів). Відзначимо, що Кевін Девіс в цьому списку займає друге місце (82 порушення правив).

За матеріалами lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Назвали головну жертву футбольної грубості в Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі