субота, 14 листопада 2009 11:54

Наставник збірної Словенії показав росіянам середній палець (ФОТО)

  Кеку не сподобалися вболівальники одягнені в шарфи з російським прапором
Кеку не сподобалися вболівальники одягнені в шарфи з російським прапором

Головний тренер збірної Словенії з футболу Матьяж Кек образив російських фанатів, а з ними і всю збірну Росії своїм провокаційним жестом. 48-річний чоловік показав середній палець руки уболівальникам, коли ті намагалися сфотографувати його на пам"ять в аеропорту Шереметьєво. Тренеру не сподобалося, що люди, які зібралися в аеровокзалі, були одягнені в шарфи з російським прапором.

Взагалі вся словенська делегація, що прибула у Москву на перший матч плей-офф відбору на ЧС-2010 проти збірної Росії, вела себе дуже зухвало по відношенню до оточуючих.

Такого в Москві не бачили, навіть коли збірна Бразилії приїжджала до столиці. "Пентакомпеони", не дивлячись на свій зірковий статус, вели себе дуже скромно і не відмовляли уболівальникам у фотографіях.

Але у збірній, яка насилу потрапляє в список 50 кращих національних команд світу, прийнято ставитися до Росії зі зневагою.

Зокрема легенда словенського футболу Златко Захович заявив, що не сумнівається в успіху своєї команди.

"Росіяни, грайте в хокей, – розмірковує ветеран. – Андрій Шевченко кращий, ніж ваша головна зірка Андрій Аршавін. Росія – взагалі не футбольна країна. Я бачив матч ЦСКА - "Манчестер Юнайтед" в "Лужниках". Там були напівпорожні трибуни! Значить, футбол у вас не цікавий. Впевнений, у вас вже всі вирішили, що Словенія – прохідний варіант. Так що гравці розслабляться, вболівальники не прийдуть на стадіон, а ми тим часом забезпечимо собі місце на чемпіонаті світу".

Більшість гравців зі збірної Словенії підтримують ветерана. Вони як один роздають інтерв"ю, що Росія – це найкращий варіант, який тільки міг попастися.

За матеріалами ТСН, Life Sports

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Словенії показав росіянам середній палець (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі