вівторок, 04 травня 2010 12:13

Наставник "Бордо" може очолити збірну Франції

Наставник "Бордо" може очолити збірну Франції

Головному тренерові "Бордо" Лорану Блану запропонували очолити збірну Франції з футболу після чемпіонату світу в ПАР, повідомляє АФП із посиланням на президента Французької футбольної федерації (FFF) Жана-Пьєрра Ескалетта.

На даний момент наставником трикольорових є Раймон Доменек. За словами голови федерації, все залежить від рішення самого Блана.

"У Лорана Блана є діючий контракт з клубом до 2011 року, до кінця поточного сезону ще чотири тури, і тренеру ніхто не повинен заважати працювати. А після закінчення Чемпіонату Франції ми вирішимо. За нього ніхто цього не зробить", - сказав Жан-П'єр Ескалетт.

За словами президента, в збірній Франції зараз не найкращі часи, особливо у світлі сексуального скандалу, в якому опинилися замішаними лідери команди Франк Рібері, Карім Бензема і Сідней Гову.

"У збірної великі проблеми. Речі, подібні до цього скандалу, трапляються не тільки у футболі, але вони привертають підвищену увагу, так як знамениті спортсмени завжди знаходяться під прицілом фотокамер", - зазначив Ескалетт.

Раймон Доменек керує збірною Франції з 2004 року. У 2006 році його команда завоювала срібло Чемпіонату світу, поступившись у фіналі збірній Італії лише в серії пенальті.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Наставник "Бордо" може очолити збірну Франції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі