вівторок, 08 грудня 2009 16:33

Міністра фінансів Франції шокували преміальні наставника збірної

Міністра фінансів Франції шокували преміальні наставника збірної

Міністр фінансів Франції Крістін Лагард виявилася шокована розмірами преміальних, які одержав головний тренер збірної Франції з футболу Раймон Доменек за вихід команди на чемпіонат світу 2010 року. Про це повідомляє агентство Reuters.

За даними французьких ЗМІ, за успішний виступ збірної Доменек отримав 825 тисяч євро.

Лагард в ефірі французької радіостанції Radio Classique відповіла згодою на питання, чи не була вона шокована розміром премії, виплаченої Доменека.

За словами Лагард, яка в минулому займалася синхронним плаванням, в інших видах спорту люди не заробляють, а самі несуть витрати - наприклад, купують собі спортивну форму. Міністр висловила думку, що дуже великі гроші не дають спорту нічого хорошого.

Збірна Франції посіла друге місце у своїй відбірковій групі, пропустивши вперед Сербію. У стикових матчах за вихід на ЧС-2010 французи грали з ірландцями. У першому матчі Франція виграла з рахунком 1:0, а в основний час матчу-відповіді ірландці забили гол і перевели гру в овертайм.

У додатковий час футболіст збірної Франції Вільям Галлас забив вирішальний гол після того, як його партнер Тьєррі Анрі зупинив м"яч рукою. Ірландська сторона вимагає переграти матч, але ФІФА відмовилася задовольнити це прохання. ФІФА також відхилила пропозицію взяти збірну Ірландії на чемпіонат світу 33-й командою.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Міністра фінансів Франції шокували преміальні наставника збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі