субота, 11 квітня 2020 17:08

Настав час Лопеса, а не Ломаченка – Мейвезер

Настав час Лопеса, а не Ломаченка – Мейвезер
Мейвезер ставить на Лопеса. Фото - MMA Fighting

Американський тренер Джефф Мейвезер, який є дядьком Флойда Мейвезера, вважає, що Теофімо Лопес (15-0, 12 КО) має реальні шанси на перемогу в бою з Василем Ломаченко (14-1, 10 КО):

"Я вважаю, що зараз настав час Лопеса. Він робить все, що йому говорить батько. Теофімо стає кращим, прогресує, а Ломаченко вже не виглядає настільки неймовірно, як раніше. Якщо їх бій все ж відбудеться, то я даю великі шанси Теофімо". Про це пише xsport.ua

"Він хороший панчер, у нього швидкі руки. Думаю, йому потрібно буде змусити Ломаченко наступати. Тому що якщо він буде переслідувати Ломаченко, то це буде жорстка нічка. Він повинен змусити Ломаченко бути хоробрим і використовувати свої шанси.

Я думаю, що це буде чудовий бій. Тільки якщо Ломаченко не вирішить, що йому потрібна просто перемога, - тоді він почне бігати. Я маю на увазі, що він відмінний боксер з чудовою роботою ніг. Це його краща якість. Але в своїх останніх поєдинках він виглядав звичайним боксером".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексчемпіон світу порахував шанси Ломаченка в бою проти Лопеса

Раніше Лопес заявив, що Ломаченко доведеться вбити його, щоб перемогти. Бій між Ломаченко і Лопесом запланований на 30 травня.

Зараз ви читаєте новину «Настав час Лопеса, а не Ломаченка – Мейвезер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі