субота, 22 серпня 2009 12:12

Найкращі в Україні тренер і футболіст отримали нагороди (ФОТО)

Мірча Луческу і Даріо Срна - найкращі в Україні. Цілком логічний висновок, якщо взяти до уваги, що Україна вперше за роки незалежності завоювала європейський клубний трофей. І допоміг їй це зробити румунський наставник "Шахтаря" і хорватський капітан донецької команди.

Прем"єр-ліга пібила підсумки опитування на звання найкращого тренера і найкращого гравця минулого сезону. Підключати вболівальників, які демонструють фантастичну працездатність при натисканні кнопок на своїх клавіатурах, не стали. Довірилися самим учасникам чемпіонату, розіславши листи з проханням запропонувати по три кандидатури в кожній номінації.


В результаті Мірча Луческу був визнаний найкращим тренером, а Даріо Срна - найкращим футболістом сезону. Власне, про це стало відомо вже давно, а в п"ятницю відбулася урочиста частина - представники Прем"єр-ліги вручили переможцям призи.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Найкращі в Україні тренер і футболіст отримали нагороди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі