субота, 22 серпня 2009 11:36

Срна може переїхати в англійську Прем"єр-лігу

Срна може переїхати в англійську Прем"єр-лігу

Агент півзахисника "Шахтаря" і збірної Хорватії Даріо Срни заявив, що його клієнт може перейти в клуб англійської Прем"єр-ліги. Капітана "гірників" пов"язують з лондонськими "Челсі" і "Тоттенхемом" і навіть називається сума трансферу - 11 мільйонів фунтів стерлінга (близько 13 млн. євро). Окрім цього, іспанська преса сватає Даріо в мадридський "Атлетіко", а раніше повідомляла про інтерес "Барселони".

Агент і товариш Срни Ігор Штімац із цього приводу заявив наступне: "Якщо переїзд відбудеться, то можу припустити, що це буде не Барселона. Найімовірніше, що це буде відомий англійський клуб. Мова про клуб, який зараз продає правого крайнього і тренер просто закоханий в стиль гри Даріо Срни".

Відзначимо, що Харрі Реднаппу не потрібний правий вінгер, оскільки в "Тоттенхемі" грає один з найкращих футболістів Прем"єр-ліги на цій позиції Аарон Леннон. Мало ймовірно, що і Карло Анчелотті закоханий в стиль гри Даріо. Можна припустити, що мова про "Манчестер Юнайтед", який вже продав Кріштіану Роналду і лондонський "Арсенал", який може втратити Сеска Фабрегаса.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Срна може переїхати в англійську Прем"єр-лігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі