субота, 22 серпня 2009 10:45

"Барселона" пропонує за Чигринського 25 мільйонів євро

"Барселона" пропонує за Чигринського 25 мільйонів євро

Іспанський футбольний клуб "Барселона" запропонує за захисника донецького "Шахтаря" і збірної України Дмитра Чигринського 25 мільйонів євро.

Передбачається, що керівники "Барселони" і "Шахтаря" почнуть переговори про трансфер Чигринського 28 серпня, перед матчем за Суперкубок Європи, в якому зустрінуться іспанський і український клуби.

29 серпня президент "Барселони" Жоан Лапорта приїде до Донецька на відкриття "Донбас-арени" - нового стадіону "Шахтаря". Цього дня очікується завершення операції.

Нагадаємо, раніше "Барселона" намагалася придбати Чигринського за 22 мільйони євро, тоді як президент "Шахтаря" Ринат Ахметов вимагав за гравця 30 мільйонів.

"Барселона" намагалася придбати Чигринського ще на початку липня. Повідомлялося, що тоді 23-річний захисник, порадившись з керівництвом "Шахтаря", вирішив відхилити пропозицію іспанського клубу.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" пропонує за Чигринського 25 мільйонів євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі