субота, 18 травня 2013 09:28

"На папері ми не перемогли, але в душі ми – чемпіони" – "отаман" про "срібло" WSB

"На папері ми не перемогли, але в душі ми – чемпіони" – "отаман" про "срібло" WSB
Митрофанов поки що не збирається на професійний ринг. Фото: Юлія РУДЕНКО

"Український отаман" Дмитро Митрофанов задоволений виступом своєї команди у Всесвітній серії боксу і переконаний, що переможцями турніру WSB є саме українці.

Про це він розповів у коментарі Gazeta.ua.

"На папері ми не перемогли, але в душі ми – чемпіони, – говорить спортсмен. – Усі хлопці зробили все, що могли, тому між боксерами ніяких образ чи претензій ні в кого не виникло. Цей сезон мені особисто сподобався. Я задоволений боксуванням своєї команди і моїм рівнем зокрема".

По закінченню турніру WSB, "отаман" і надалі тренується, аби восени вже знову боксувати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Українські отамани" не змогли завоювати Кубок WSB

"Зараз готуюся до міжнародного турніру Макара Мазаєва, до чемпіонату світу, який відбудеться восени. Продовжую тренування, адже відпусток у мене взагалі не буває. Хоча стадія моїх тренувань не дуже неактивна", – зазначив Митрофанов.

Він також повідомив, що поки що не збирається на професійний ринг.

"Планую покоряти нові вершини. Колись у мене була думка, що я ніколи не буду боксувати у професійному боксі, лише в олімпійському. А вже можна сказати, що працюю у напівпрофесійному. Поки є порох у порохівницях – залишатимусь у спорті", – сказав боксер.

Нагадаємо, у фіналі третьої серії WSB "Українські отамани" при спірних суддівських рішеннях поступилися казахстанській команді "Астана Арланс".

Зараз ви читаєте новину «"На папері ми не перемогли, але в душі ми – чемпіони" – "отаман" про "срібло" WSB». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі