понеділок, 19 вересня 2011 14:31

На матч "Шахтар"-АПОЕЛ можна придбати не більше двох квитків в одні руки

На матч "Шахтар"-АПОЕЛ можна придбати не більше двох квитків в одні руки

У понеділок, 19 вересня, надійшли в продаж квитки на матч другого туру групового етапу Ліги Чемпіонів, в якому 28 вересня Донецьк "Шахтар" прийме на своєму полі кіпрський АПОЕЛ.

Як повідомляє прес-служба Гірників, всі бажаючі зможуть придбати не більше двох квитків в одні руки, заповнивши анкету в касах Донбас Арени.

Щоб прискорити процес купівлі, анкету можна заповнити заздалегідь і принести з собою. Зразок можна скачати з сайту "Шахтаря" за посиланням: http://shakhtar.com/data/other/Anketa_Fan.pdf.

Вартість квитків становить від 35 гривень.

Також квитки можна придбати за допомогою системи онлайн-продажу на сайті клубу: http://shakhtar.com/ru/commerce/tickets/.

Більш детальну інформацію про ціни та знижки на квитки можна отримати в інформаційному центрі Донбас Арени за телефоном (062) 3 88888 3.

Каси працюють без перерви та вихідних з 9:00 до 20:00.

Нагадаємо, що в першому турі групового етапу Ліги Чемпіонів "Шахтар" на виїзді поступився "Порту" з рахунком 1:2, а АПОЕЛ на своєму полі обіграв "Зеніт" - 2:1.

Зараз ви читаєте новину «На матч "Шахтар"-АПОЕЛ можна придбати не більше двох квитків в одні руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі