середа, 14 вересня 2011 11:48

Знекровлений "Шахтар" не зміг "вбити драконів"
21

Фото: Фото: ФК "Шахтар"

У вівторок, 13 вересня, в першому матчі групового етапу Ліги Чемпіонів у квартеті G "Шахтар" на виїзді поступився Порту з рахунком 1:2. При цьому догравали поєдинок Гірники вже удев'ятьох.

Матч розпочався під диктовку господарів. Вже на 11-й хвилині у "Порту" був відмінний шанс відкрити рахунок у матчі після того, як німецький арбітр Фелікс Бриг призначив пенальті за фол Ярослава Ракицького на Родрігес.

Проте бразилець Халк з одинадцятиметрової позначки влучив у штангу. А через кілька хвилин "Шахтар" вийшов вперед. Голкіпер "Порту" Елтон не зміг впоратися з нескладним ударом Вілліана, а Луіс Адріано успішно зіграв на добиванні.

Тим не менше, до кінця першого тайму "дракони" змогли зрівняти рахунок. На 29-й хвилині той самий Халк вразив ворота "Шахтаря" зі штрафного. Через трохи більше ніж десять хвилин Ярослав Ракицький отримав пряму червону картку за фол проти Жоао Моутіньо.

На початку другого тайму "Порту" і зовсім вийшло вперед. На 51-й хвилині відзначився Клебер. Після цього португальці перехопили ініціативу і змогли довести матч до перемоги. При цьому в кінцівці поєдинку Гірники і зовсім залишилися вдев'ятьох. За друге попередження з поля був вилучений Дмитро Чигринський, повідомляє СПОРТ bigmir)net.

Зараз ви читаєте новину «Знекровлений "Шахтар" не зміг "вбити драконів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі