вівторок, 20 квітня 2010 12:59

На матч Ліги Європи "Ліверпуль" добиратиметься трьома видами транспорту

На матч Ліги Європи "Ліверпуль" добиратиметься трьома видами транспорту

Англійський "Ліверпуль" спланував свою подорож до Мадрида на перший півфінальний матч Ліги Європи проти місцевого "Атлетіко".

Над Європою як і раніше гуляє хмара попелу від ісландського вулкану, і багато країн поки не готові відкрити свої аеропорти.

У той же час УЄФА прийняло рішення про те, що матчі Ліги чемпіонів і Ліги Європи відбудуться в зазначені терміни. У зв"язку з цим клуби повинні продумувати свої маршрути наземним транспортом.

Так "Ліверпуль", який у понеділок грав з "Вест Хемом" в чемпіонаті Англії, продумав свій маршрут до іспанської столиці. Після матчу вони повинні були доїхати до Лондона, звідки планували вирушити до Парижа.

Після зупинки в столиці Франції англійці повинні поїздом тістатися до Бордо, звідки вже і здійснять короткий переліт в Мадрид, де в четвер має відбутися півфінал Ліги Європи між місцевим "Атлетіко" і "Ліверпулем".

Нагадаємо, "Барселона" автобусом 24 години добиралися до Мілана на півфінал з "Інтером".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «На матч Ліги Європи "Ліверпуль" добиратиметься трьома видами транспорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі