понеділок, 20 березня 2017 12:58

На матч Хорватія - Україна призначили іспанського арбітра

На матч Хорватія - Україна призначили іспанського арбітра
Лаос жодного разу не працював на матчі збірної України

Визначили бригаду арбітрів, які працюватимуть на матчі кваліфікаційного раунду Кубка світу-2018 між національними збірними командами Хорватії та України, що відбудеться 24 березня у Загребі.

Головним арбітром матчу призначили 40-річного рефері з Іспанії Антоніо Матеу Лаоса. Асистенти арбітра – Пау Себріан Девіс та Хав'єр Агілар Родрігес, резервний арбітр – Карлос Клос Гомес (усі - Іспанія). Спостерігач арбітражу – Андреас Шлюхтер (Швейцарія).

Матеу Лаос − арбітр ФІФА з 2011 року. До цього часу іспанський арбітр у футбольних зустрічах із українськими збірними не перетинався. На клубному рівні його призначали на єврокубкові поєдинки київського "Динамо" та донецького "Шахтаря".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірну України зустріли оплесками і синьо-жовтим прапором

Матеу Лаос працював на матчі 1/8 фіналу розіграшу Ліги чемпіонів сезону 2015/2016 років, в якому "Динамо" вдома поступилися англійському "Манчестер Сіті" з рахунком 1:3. Того ж сезону арбітру з Іспанії також довірили матч-відповідь між бельгійським "Андерлехтом" і "Шахтарем" в 1/8 фіналу Ліги Європи. Гра завершилася мінімальною перемогою "гірників" - 1:0.

Матч Хорватія - Україна відбудеться 24 березня у Загребі в рамках 5-го туру відбіркового турніру Кубка світу-2018.

Зараз ви читаєте новину «На матч Хорватія - Україна призначили іспанського арбітра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі