вівторок, 28 липня 2009 16:40

На Чемпіонаті світу пропадають плавці

На Чемпіонаті світу пропадають плавці

У Римі, де в ці дні проводиться Чемпіонат світу з водних видів спорту, зникли декілька плавців-учасників світової першості.

За інформацією італійських ЗМІ, спочатку про зникнення двох плавців оголосили представники посольства Джібуті. Пізніше стало відомо про зникнення ще чотирьох спортсменів, цього разу мова йде про плавців із Гвінеї.

При цьому з боку гвінейського посольства не поступало жодних заяв про зникнення, повідомляє Eurosport.es.

Плавці з Джібуті, Хассан Ахмед Харбі і Хумед Хассан Алі, зникли в понеділок, 27 липня. Італійська поліція вже почала пошуки африканських спортсменів, які, можливо, вирішили нелегально залишитися в Італії.

Вранці 28 липня Харбі повинен був виступити в попередньому запливі на дистанції 50 метрів брасом. Алі на чемпіонаті світу в Італії був заявлений на дистанцію 100 метрів вільним стилем.

Як відзначає Reuters, в червні цього року декілька африканських плавців втекли з розташування своїх збірних під час Середземноморських ігор. Цей турнір проходив в італійському місті Пескара.

Нагадаємо, Чемпіонат світу з водних видів спорту, який проходить у Римі, продовжиться до 2-го серпня.

uaSport.net

Зараз ви читаєте новину «На Чемпіонаті світу пропадають плавці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі